• Gemakkelijk in gebruik

  Fox5 is inspectiesofware waarmee bouwkundig inspecteurs in een handomdraai een inspectierapport samenstellen.


  meer info
 • Kostenbesparend

  Het inspectierapport wordt automatisch gegenereerd. Dit scheelt veel tijd, dus geld.


  meer info
 • Duidelijke rapportage

  De software voegt de bevindingen en foto's samen tot een overzichtelijk rapport. In een mooie opmaak, in uw eigen huisstijl.


  meer info
 • Bewezen nut

  Met Fox5 zijn al 50.000 panden

  geïnspecteerd. Twee miljoen foto's zijn verwerkt in rapportages.


  meer info

Geen notitieboek of memorecorder meer!

Met Fox5 is het rapport klaar zodra de inspectie eindigt. Dat gaat als volgt.

 

Uw expert gaat naar een inspectielocatie met een PDA of een Smartphone met Fox5-software. Hij noteert zijn bevindingen op de PDA en maakt er foto's bij. Fox5 doet de rest: de bevindingen worden direct digitaal verwerkt tot een rapport, met de foto's op de juiste plaats.

 

Een PDA is handzaam, kan tegen een stootje en bestaat ook in een spatwaterdichte (ip65) uitvoering. Zo kunt u ook buiten inspecties uitvoeren.

image_1

De juiste foto's bij de juiste items

Een inspectierapport moet foto's van uw bevindingen bevatten. De inspecteur maakt foto's met de PDA, smartphone of aparte fotocamera. De Fox5-software zorgt ervoor dat deze direct op de juiste plek in het rapport komen.

image_2

Vanuit het veld een rapport genereren

De Fox5-sofware op de PDA of Smartphone werkt samen met een webapplicatie. Na de inspectie synchroniseert de expert zijn PDA met deze applicatie. De rapportagegegevens en de foto's worden direct gegenereerd tot een rapport, dat u vanaf iedere computer met internetverbinding kunt inzien, printen of doorsturen.

image_3